Konferencer, Events & Teambuilding

Vi skaber de gode rammer, med udsigt til naturen

På vores gård i Ørby, Nordsjælland kommer I væk fra de vante rammer, og får mulighed for at samle jeres kollegaer til en dag med fuld forplejning, afslapning og mulighed for at afholde kursus og oplæg eller blot flytte arbejdet ud i nogle forfriskende omgivelser.

Når I ankommer til Gården, har vi morgenmaden klar. Derefter kan I arbejde på jeres planlagte program inden vi serverer varm frokost.

Efter frokosten er der mulighed for afslapning, teambuilding eller andet som kan ryste jer sammen. Vi har på det herunder samlet en lang række aktiviteter som i kan vælge imellem at deltage i på dagen. Er I en større gruppe kan I sagtens fordele jer på flere forskellige, for derefter at mødes til en kop kaffe og lidt sødt.

For at slutte en lang og alsidig dag af, vil vi servere en lettere aftensmad i form af et tapasbord med dertilhørende vin. Er I mere til en varm aftensmad og har noget bestemt i tankerne, kan det sagtens lade sig gøre.

Aktiviteter til dagen

I kan vælge mellem en lang række inspirerende aktiviteter som vi kan hjælpe jeg med at facilitere på dagen. Og har I andre ønsker hjælper vi gerne med det.

Forslag til program

08:15

Morgenmad og velkomst

09:00

Eget oplæg/arbejde

12:00

Frokost

13:00

Teambuilding

15:30

Eftermiddagskaffe med lidt sødt

16:30

Teambuilding/egen tid

19:00

Aftensmad

22:00

Tak for i dag

Der vil i løbet af hele dagen blive sørget for drikkevarer samt frugt, te og kaffe
Har I specifikke ønsker eller behov imødekommer vi selvfølgelig dem
Skriv til os på info@gaarden3210.dk for at høre mere om hvad vi kan tilbyde
Pris 1495 kr./kuvert ex. moms

Lad os holde dig opdateret

    OK