Bryllup på Gården

Op til 80 gæster

Gården er det perfekte sted at fejre kærligheden, i smukke omgivelser og med alle dem i holder af. Vi kan tilbyde alt fra en uformel brunch vi  sammensætter i fællesskab, romantisk frokost, eftermiddagsreception på terrassen eller den store middag efterfulgt af fest, med musik, dansk og alt der hører til! Desværre kan vi kun tilbyde at jeres fest varer til kl 24.00.

Vi dækker gerne fint op ved langbordene hvor de rå træborde, toppet med pænt porcelæn og glas, er indbegrebet af Gården, pyntet med blomster fra haven og markerne i små vaser på bordene. Har I en drøm om duge og kandelabre kan vi også finde ud af det, eller I er velkommen til at medbringe jeres eget.

Vores menuer afstemmes efter årstiden. Vi handler helst lokalt fra gårdene omkring os og altid økologisk. Vi sender dig gerne forslag og bud på menuer, med forbehold for sæsonændringer.

Gården har udsigt til naturen og i det omfang vejret tillader det, benytter vi os også af rummet udenfor, hvor vi har den store terrasse med komfortable møbler og vider. Når mørket sænker sig, tænder vi bålet.

I har på dagen, hele Gården for jer selv og kan frit holde taler eller synge, som I vil. Vi har også en stor skærm hvis nogen vil sige et par ’levende ord’ til festens midtpunkt.

 

Bryllup, bordopdækning Frændekilde stemning

Program

Reception med bobler og snacks

Velkomst på terrassen

3-5 retters Middag
Vores menuer afstemmes efter årstiden. Vi handler helst lokalt og økologisk fra gårdene omkring os.

Vores drikkevarer er økologiske, og vi har et bredt udvalg af vin, øl og sodavand

Vi tænder op i bålet hvis vejret er til det

Fri bar og dans

Gå hjem mad

Lad os holde dig opdateret

    OK